Kleed je wand mooi aan. 

wandkleed groot en klein alles is fijn

Kleed je wand mooi aan. 

U heeft het patroon van vloerbedekkingen met scheidingswanden ongetwijfeld niet gemist? Een tapijt op de scheidingswand geeft een verbazingwekkende, verleidelijke en warme uitstraling aan je interieur. Het is iets anders dan wat verwacht wordt van een schilderij, banner, scheidingslijn of fotoomtrek.

Vrijwel elke vloerbedekking is geschikt om de scheidingswand stevig vast te houden. Het is belangrijk dat u de juiste strategie gebruikt om de vloerbedekking als geborduurd kunstwerk te gebruiken. Probeer niet snel te stoppen bij de kans dat u geen echte manusje van alles bent, want dit is echt niet lastig! Kies het juiste wandkleed aan de wand.

De makkelijke manier

OK, deze manier is misschien een beetje vanzelfsprekend, maar het is snel en eenvoudig. Het gebruik van een schroef of spijker hangt voornamelijk af van het soort verdeler, aangezien je duidelijk niet zomaar een spijker in een solide verdeler slaat. Het wordt niet wezenlijk meer verward dan dat. Een paar spijkers of zinkt je vloerbedekking en je bent klaar!

Klittenband

Klittenband is een buitengewone methode om een ​​tapijt dat niet overdreven zwaar is, aan de scheidingswand te bevestigen. Als je je echt afvraagt ​​of dit iets voor je innerlijk is, kun je het ongetwijfeld elimineren zonder veel schade aan je scheidingslijn over te laten. Neem een ​​compromisloze tweevoudige zelfklevende klittenbandvariant en verbind een brede strook met de boven- en onderkant, zodat het borduurwerk voldoende grip heeft. Op deze manier kunt u het borduursel aangenaam tot dicht bij de verdeler verlengen. Een illustratie van een bijzonder lichtere stof is ons verhaal. Fatsoenlijk, aangezien dit bovendien een ronde aanpassing is!

wandkleed

Houten bord

Een andere manier om een ​​tapijt op te hangen, is door gebruik te maken van houten steunen. Zo kun je ook effectief een zwaardere mat, zoals de Bo-mat, aan de verdeler bevestigen. Het beste is om houten beugels te gebruiken die iets beperkter zijn dan de vloerbedekking zelf, zodat u de steunen niet kunt zien en het tapijt bij de scheidingswand hangt. U kunt besluiten om een ​​balk samen te voegen met het bovenste en onderste deel van het tapijt, of gewoon met de bovenkant. Het hangt gewoon af van welke impact u moet maken. Op het moment dat de houten strip op de verdeler wordt gemonteerd, kun je de vloerbedekking met spijkers op de lat slaan of met verschillende schroeven vastschroeven. Presto!

Bar

Neigt u naar een hangend raamwerk dat meer opvalt en bovendien belangrijk blijkt te zijn voor uw mooie meesterwerk op de verdeler? Besluit op dat moment om twee strikken op de verdeler te monteren waarin je een (blinde) paal kunt steken. Aan de vloerbedekking kun je dan cirkels plakken waar de (gordijn) balk doorheen kan. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit met een stalen buis of een houten stokje te doen. Onderzoek wat het beste bij uw interieur en bij uw vloerbedekking past! De kostbare stenen vloerbedekking is echt een redelijke mat om de scheidingswand langs deze lijnen stevig vast te houden.

Een wandkleed groot of een klein wandkleed. Het is heerlijk om van het wandkleed te genieten.

Comments are closed.